Στοίχημα Σούπερ Λιγκ Ιανουάριος 2022: Προγνωστικά – Αποδόσεις

Παίξε στοίχημα Σούπερ Λιγκ με τις καλύτερες αποδόσεις. Δες εδώ τα προγνωστικά. Μάθε τα πάντα εδώ.

Στοίχημα Σούπερ Λιγκ – Εγγραφή στις στοιχηματικές 

Στοίχημα στη Σουπερ ΛιγκΧαρακτηριστικάΕγγραγή
Bet365
Bet365 Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν* Bet365 Eγγραφή
Stoiximan
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Stoiximan Εγγραφή>>
Betshop
Betshop App Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Betshop Εγγραφή >>
Novibet
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Novibet Εγγραφή >>

Οι κυριότερες αγορές ομάδων και ειδικά στοιχήματα στη Σούπερ Λιγκ

Κατάκτηση του πρωταθλήματος

Το ποια ομάδα θα κατακτήσει μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωση του πρωταθλήματος τον τίτλο αποτελεί πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα. Στην Ελλάδα οι πιο πιθανές επιλογές είναι συνήθως 2-4 σε αριθμό κάθε χρονιά και περιλαμβάνουν κυρίως τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Στοίχημα Σούπερ Λιγκ
Στοίχημα Σούπερ Λιγκ

Κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων του πρωταθλήματος

Σημαντικές θέσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θεωρούνται οι δύο πρώτες θέσεις, επειδή ουσιαστικά οδηγούν στους προκριματικούς αγώνες του Champions League. Υπάρχει ειδικό στοίχημα στη συγκεκριμένη κατηγορία, το οποίο καλεί τον παίκτη να προβλέψει ποιες θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει και την σειρά της τελικής κατάταξης των δύο ή απλά να επιλέξει δύο ομάδες, χωρίς να δεσμεύεται για το αν η μία θα είναι πρώτη και η άλλη δεύτερη ή το αντίστροφο. Στην πρώτη περίπτωση που επιλέγει και τη θέση, οι αποδόσεις είναι σημαντικά μεγαλύτερες. Και πάλι τα μεγάλα φαβορί για τα συγκεκριμένα στοιχήματα είναι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στα ζευγάρια που επιλέγει ο παίκτης.

Υψηλότερη τελική κατάταξη ομάδων

Ένα επιπλέον στοίχημα που προσφέρεται γενικά καλεί τον παίκτη να επιλέξει εάν μία ομάδα θα τερματίσει τελικά βαθμολογικά πάνω από κάποια άλλη. Το συγκεκριμένο στοίχημα θα το βρείτε ως «Head to Head» και πέρα από τους τέσσερις ισχυρούς του ελληνικού πρωταθλήματος, προσφέρει καλές αποδόσεις πονταρίσματος και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, ιδίως αν πρόκειται για ζευγάρια από ομάδες με παρόμοια δυναμικότητα. 

Στοίχημα Σούπερ Λίγκ – Ειδικά Στοιχήματα

Προβλέποντας τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος

Πέρα από τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές που αφορούν τις ομάδες, υπάρχουν και εξειδικευμένα στοιχήματα που αυτή τη φορά έχουν σχέση τους ίδιους τους παίκτες τους. Το πιο κλασικό από αυτά αφορά τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης του πρωταθλήματος.

Οι επιθετικοί έχουν εδώ τον κύριο λόγο και τις περισσότερες φορές φαβορί είναι μάλιστα οι επιθετικοί των μεγάλων ομάδων, οι οποίες κατά κύριο λόγο επιτυγχάνουν και περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Κάποιες φορές, ωστόσο, υπάρχουν και εκπλήξεις από ομάδες που δεν είναι ανταγωνιστικές όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Στοιχήματα στην απόδοση συγκεκριμένων παικτών

Πέρα από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, υπάρχουν διαθέσιμα συνήθως και αλλά ειδικά στοιχήματα που αφορούν την απόδοση συγκεκριμένων παικτών κάποιων ομάδων.

Ανάμεσα στις διαθέσιμες αυτές ατομικές επιλογές είναι το πόσα γκολ θα πετύχει ο συγκεκριμένος παίκτης (συνήθως με στοιχήματα Over/Under), το πόσες ασίστ θα δώσει, πόσες εμφανίσεις θα έχει ως βασικός κλπ. Προσφέρεται επίσης η επιλογή για το αν κάποιος παίκτης θα είναι πρώτος σκόρερ, όχι του πρωταθλήματος αλλά της ίδιας της ομάδας του.

Κάποιες φορές πάλι, υπάρχουν και συνδυαστικά στοιχήματα που μπορεί να αφορούν τόσο την απόδοση του ίδιου του παίκτη όσο και της ομάδας του, για παράδειγμα μπορεί κανείς να επιλέξει παράλληλα πως κάποιος παίκτης θα βγει πρώτος σκόρερ και πώς η ομάδα του να κατακτήσει επίσης το πρωτάθλημα.

Οι καλύτερες επιλογές στοιχηματικών ιστοσελίδων για τη Σούπερ Λιγκ

Αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος στη Stoiximan

Η Stoiximan είναι μία ελληνική ιστοσελίδα και ως εκ τούτου γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως έχει πάρα πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων και πλήθος αγώνων με 0% γκανιότα* στο πρωτάθλημά μας. Οι στοιχηματικές αποδόσεις της Stoiximan γενικά είναι πολύ καλές και αυτό σίγουρα ισχύει και στην περίπτωση του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Επιλογές αγώνων της ελληνικής Σούπερ Λιγκ στη Sporting Bet

Η Sportingbet έχει αποτελέσει κατά καιρούς έναν από τους μεγάλους χορηγούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξακολουθεί ακόμη να το κάνει. Δίνει μεγάλη έμφαση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και όσον αφορά τις επιλογές που προσφέρει στους παίκτες. Οι αποδόσεις που γενικά δεν αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Sportingbet, είναι σε αυτή την περίπτωση πολύ υψηλότερες από τις περισσότερες άλλες αγορές.

Περισσότερες εξειδικευμένες αγορές ελληνικού πρωταθλήματος στη Bet365

Η Bet365 διαθέτει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα στοιχήματος, με τεράστιο όγκο πληροφοριών και αγορών για τον κάθε αγώνα. Μπορεί να μην εξειδικεύεται στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπως συμβαίνει αντίστοιχα στα πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως το γεγονός ότι προσφέρει εξειδικευμένες αγορές, όπως είναι οι αγορές του ασιατικού χάντικαπ και μάλιστα σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, την κάνει σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές για στοίχημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θα βρει κανείς τις «άπειρες» επιλογές από ειδικά στοιχήματα πού θα υπάρχουν στις παραπάνω ιστοσελίδες, αλλά όλες οι βασικές αγορές και τα χάντικαπ είναι πάντα πολύ ελκυστικά.

Μία συνολική άποψη για το στοίχημα Σούπερ Λιγκ

Πολλοί παίκτες από την Ελλάδα επιλέγουν ξένα πρωταθλήματα για να στοιχηματίσουν, παρότι οι περισσότεροι από εμάς περιλαμβάνουν ανάμεσα στις επιλογές τους και την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Είναι γεγονός πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά σταθερό και προβλέψιμο σε πολλές από τις παραμέτρους του και αυτό κάνει καλύτερες τις συνθήκες για τους παίκτες του στοιχήματος. Το γεγονός επίσης πως πρόκειται για κάτι πολύ κοντινό σε εμάς, για το οποίο θέλοντας ή μη έχουμε καθημερινή ενημέρωση, θα πρέπει να αποτελεί ένα παράγοντα που οφείλει ο παίκτης να εκμεταλλευτεί. Το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα σε κάθε χώρα, όπου το εθνικό πρωτάθλημα αποτελεί σχεδόν πάντα την πιο δημοφιλή επιλογή των παικτών. 

Πέρα από τις κλασικές επιλογές, στη Σούπερ Λιγκ σας περιμένουν πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων που αξίζει να κάτσετε και να μελετήσετε. Εάν ασχολείστε με μακροπρόθεσμα στοιχήματα, όπως είναι για παράδειγμα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο πρώτος σκόρερ, είναι πάντα προτιμότερο να στοιχηματίζετε πριν την έναρξη της σεζόν ή έστω αρκετά νωρίς, για να εξασφαλίζετε έτσι υψηλότερες αποδόσεις. Υπάρχουν ωστόσο επιλογές καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και παρότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν φημίζεται για το θέαμα του, το στοίχημα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ μπορεί και διατηρήσει αυξημένο το ενδιαφέρον έως το τέλος.

Στοίχημα στη Σούπερ Λίγκ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις