Στοιχηματικές σελίδες με τις καλύτερες αποδόσεις μπάσκετ

Φτιάξαμε μια λίστα με τις Στοιχηματικές σελίδες Μπάσκετ – Καλύτερες Αποδόσεις. Τσέκαρε και διάλεξε σε ποια θα κάνεις την εγγραφή σου.

Στοιχηματικές σελίδες Μπάσκετ – Καλύτερες Αποδόσεις

Στοιχηματικές ΜπάσκετΧαρακτηριστικάΕγγραφή
Bet365
Bet365 Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν* Bet365 Eγγραφή
Stoiximan
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Stoiximan Εγγραφή>>
Betshop
Betshop App Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Betshop Εγγραφή >>
Novibet
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Novibet Εγγραφή >>

Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, με εκατομμύρια φιλάθλους να το ακολουθούν και να το απολαμβάνουν και τεράστιο αριθμό από εθνικά πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις κάθε χρόνο. Στην Ελλάδα άλλωστε μιλάμε για το «εθνικό μας σπορ».

Αυτό σημαίνει εκτός όλων των άλλων και πολλές ευκαιρίες για το αθλητικό στοίχημα. Φυσικά το μπάσκετ προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες λόγω της δημοτικότητάς του και διαθέτει τις δικές του ειδικές αγορές και αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος για να ασχοληθεί κανείς με το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Στοιχηματίζοντας σε αγώνες μπάσκετ στη Stoiximan

Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα βασικά αθλήματα της Stoiximan και πραγματικά προσφέρει μία ευρεία γκάμα από διαφορετικές στοιχηματικές αγορές για το αγαπημένο αυτό άθλημα. Η δραστηριότητα ξεκίνα ουσιαστικά το Νοέμβριο με την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων. Ανάμεσα στις βασικές επιλογές της Stoiximan είναι το πρωτάθλημα του NBA, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που περιλαμβάνουν το Champions League και την Ευρωλίγκα και φυσικά τα εθνικά πρωταθλήματα των μεγάλων χώρων. Η Betshop προσφέρει πάρα πολύ καλές αποδόσεις στο NBA και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πραγματικά πέρα από τις αποδόσεις που είναι πολύ καλές, η μεγάλη ποικιλία από στοιχηματικές επιλογές στους αγώνες μπάσκετ κάνει ενδιαφέρουσα πρόταση τη Stoiximan

Στοιχηματίζοντας στις προσφερόμενες επιλογές

Υπάρχει κάθε είδους στοίχημα μπορεί να σκεφτεί κανείς, ενώ το live στοίχημα είναι εξίσου απολαυστικό και σε πολλές περιπτώσεις μέσω του live streaming αγώνων σου επιτρέπεται να παρακολουθήσεις ζωντανά την εξέλιξη.

Αυτό ισχύει ακόμη και σε μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα, όπως είναι το ιταλικό πρωτάθλημα και η Βαλτική Λίγκα, με μεταδόσεις απευθείας στο κινητό ή στον υπολογιστή σου. Πέραν των άλλων η Stoiximan διαθέτει και μία σελίδα με θέμα το μπάσκετ, με την οποία παρέχει στους παίκτες την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά των κορυφαίων ομάδων και πρωταθλημάτων μπάσκετ στον κόσμο. Η εφαρμογή της για κινητό δεν είναι τόσο σταθερή και παρουσιάζει κάποιες καθυστερήσεις, όμως η εμπειρία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή.

Οι επιλογές της Novibet στους αγώνες του μπάσκετ

Η Novibet είναι άλλη μία στοιχηματική ιστοσελίδα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μπάσκετ, πέρα από το ποδόσφαιρο. Η Novibet διαθέτει καθημερινά στο πρόγραμμα της όλες τις εθνικές και τις διασυλλογικές διοργανώσεις στο χώρο του μπάσκετ, καθώς επίσης και πάρα πολλές επιλογές στο χώρο των ειδικών στοιχημάτων. Μπορούμε να πούμε πως το συγκεκριμένο τομέα, δηλαδή στα ειδικά στοιχήματα του μπάσκετ είναι αξεπέραστη. Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα, που αφορούν κατά κύριο λόγο τους νικητές των μεγάλων διοργανώσεων και των εθνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλων. 

Όλες οι διοργανώσεις μπάσκετ στο στοιχηματικό κουπόνι

Η Novibet αρέσκεται επίσης στο να παρέχει σταθερές και ειδικές ευκαιρίες, για παράδειγμα όταν υπάρχει το Final Four μιας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι η Ευρωλίγκα ή το Basket Champions League. Υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές επίσης από το NBA, πού πέρα από τους αγώνες και τους νικητές περιλαμβάνει και ειδικά στοιχήματα όπως π.χ. ποιος παίκτης θα γίνει draft η ποιος θα είναι MVP της σεζόν ή των τελικών κλπ. Επιπλέον, υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές στα πρωταθλήματα των γυναικών και στο γυναικείο NBA, αλλά και σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανδρών όπως είναι για παράδειγμα το NCAA, δηλαδή το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, Ακόμη και το NBA 2K στις διοργανώσεις των esports.

Παίζοντας στοίχημα μπάσκετ στην Sportingbet

Μεγάλο αριθμό αγώνων μπάσκετ στο live και στα pre game διαθέτει στο πρόγραμμά της h Sportingbet. Η Sportingbet άλλωστε έχει αποτελέσει κατά καιρούς σημαντικό χορηγό τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις και ομάδες μπάσκετ, όσο και σε μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι η Ευρωλίγκα. Το μπάσκετ είναι ένα από τα βασικά της αθλήματα τι κυρίως στο NBA υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε όλους τους αγώνες που πραγματοποιούνται ουσιαστικά καθημερινά καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Μικρά και μεγάλα πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο

Προσφέρονται πραγματικά στους παίκτες πάρα πολύ καλές αποδόσεις όσον αφορά επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, αλλά και στις διασυλλογικές, διεθνείς διοργανώσεις όπως είναι το Basket Champions League, η Ευρωλίγκα, το Eurocup, το Europe Cup κλπ. Πέραν των μεγάλων πρωταθλημάτων που φυσικά είναι παρόντα στη λίστα των επιλογών της Sportingbet, δίνεται έμφαση ακόμη και σε πρωταθλήματα μέτριας ή και ελάχιστης δημοτικότητας, όπως για παράδειγμα στα πρωταθλήματα Ταϊβάν, Φιλιππίνων κλπ. 

Η Betshop και οι στοιχηματικές επιλογές του μπάσκετ

Η Betshop είναι από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν στηρίξει πάρα πολύ το Ελληνικό μπάσκετ. Έχει αποτελέσει μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Άρη, του Ηφαίστου Λήμνου, του Ρεθύμνου, ακόμα και του Ελληνικού All Star Game το 2019. Το ενδιαφέρον της για το μπάσκετ όμως δεν περιορίζεται στις εκδηλώσεις αυτές, αλλά και στις στοιχηματικές τις επιλογές και στις αγορές που είναι πάρα πολύ πλούσιες στο συγκεκριμένο Άθλημα. Γενικά η Betshop είναι από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες εκείνες που προσφέρουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος αποδόσεις και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του μπάσκετ. 

Στοιχηματίζοντας σε Ελλάδα και NBA

Αξίζει πραγματικά κανείς να ασχοληθεί με τις αποδόσεις στην ελληνική Α1 του μπάσκετ και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Στο NBA βρίσκει κανείς φυσικά πάρα πολλές αγορές, αν και τα πράγματα είναι μάλλον καλύτερα σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, τόσο από πλευράς επιλογών, όσο και από πλευράς αποδόσεων. Μπορεί επίσης η πλατφόρμα του live στοιχήματος στο μπάσκετ να μην είναι από τις πιο όμορφες, αλλά σίγουρα είναι πολύ λειτουργική και με πλούσιες επιλογές και ταχύτατο ποντάρισμα στους αγώνες.

Πλούσιο πρόγραμμα μπάσκετ στο κουπόνι της Bet365

Πολύς κόσμος έχει την εντύπωση πως η Bet365 ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τα αθλήματα που αρέσουν στους βρετανούς. Aυτό Ωστόσο δεν είναι αλήθεια αν κρίνει κανείς από τις επιλογές του μπάσκετ, που είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Υπάρχουν στην Bet365 διαθέσιμα όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις, καθώς και λιγότερο δημοφιλείς επιλογές από όλο τον κόσμο, σε περίπτωση που έχετε πιο βαθιά γνώση για το παγκόσμιο μπάσκετ. 

Χάντικαπ με υψηλές αποδόσεις

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Bet365 εξειδικεύεται στις αγορές του ασιατικού χάντικαπ και αυτό ισχύει μάλιστα και για το μπάσκετ. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές γενικά για κάθε περίοδο στους αγώνες μπάσκετ, που δεν θα βρείτε σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι μεταξύ άλλων και οι επιλογές που προσφέρονται από την Bet365 στο NBA, με αρκετά ειδικά στοιχήματα καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σε όλες τις διοργανώσεις μπάσκετ και σε όλες τις στοιχηματικές αγορές, αλλά κυρίως στις αγορές χάντικαπ, οι αποδόσεις διαμορφώνονται σε υψηλά επίπεδα. 

Στοιχηματικές σελίδες Μπάσκετ – Καλύτερες Αποδόσεις

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI