Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματική σελίδα;

Αναρρωτιέσαι πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματική σελίδα; Εδώ θα δεις τι πληροφορίες, χαρτιά χρειάζεσαι/

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε γενικά έχει ως εξής:

Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματική σελίδα;

Νόμιμες Στοιχηματικές ΣελίδεςΧαρακτηριστικάΕγγραφή
Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματικές σελίδες;
Stoiximan
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Stoiximan Εγγραφή>>
Betshop
Betshop App Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Betshop Εγγραφή >>
Novibet
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Novibet Εγγραφή >>

Αναλυτικά βήματα εγγραφής νέου παίκτη

– Επισκεφθείτε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τη στοιχηματική ιστοσελίδα

– Αναζητήστε το κουμπί ή τον σύνδεσμο για την εγγραφή νέου παίκτη

– Συμπληρώστε τα πεδία με τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται, καθώς επίσης και τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε. Ενδέχεται να υπάρχει και κάποια προσωπική ερώτηση για λόγους ασφαλείας, την οποία επίσης πρέπει να απαντήσετε.

– Βεβαιωθείτε πώς τα στοιχεία είναι σωστά και πατήστε την επιλογή για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

– Ελέγξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας για ένα νέο email από τη στοιχηματική ιστοσελίδα.

– Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο ενεργοποίησης που θα βρείτε στο αυτοματοποιημένο email και η δημιουργία του λογαριασμού σας έχει ολοκληρωθεί.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για την εγγραφή νέου χρήστη

Πόσο διαρκεί η διαδικασία εγγραφής σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα;

Η όλη διαδικασία είναι πολύ σύντομη και δεν θα σας πάρει περισσότερα από 2-3 λεπτά συνολικά.

γιατί πρέπει να δώσω όλα αυτά τα στοιχεία;

Η κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα είναι αναγκασμένη από το νόμο να ζήτα ορισμένα βασικά προσωπικά στοιχεία και κάποια στοιχεία επικοινωνίας από τους νέους χρήστες. Αυτό γίνεται μεν για να βεβαιωθεί πως πρόκειται για ενήλικες χρήστες και επιπλέον για να αποφεύγονται οι απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ποια είναι η νόμιμη ηλικία στην οποία επιτρέπονται τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα;

Μπορείτε να εγγραφείτε και να αρχίσετε να παίζετε online εφόσον έχετε συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας σας. Άτομα μικρότερης ηλικίας δεν γίνονται δεκτά και εφόσον εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ηλικία σας και να στείλετε κάποιο αποδεικτικό έγγραφο.

Τι ακριβώς είναι η διαδικασία ταυτοποίησης χρήστη;

Ένα απαραίτητο βήμα μετά από κάθε ολοκλήρωση εγγραφής νέου χρήστη αποτελεί η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Αυτή είναι απαραίτητη από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να στείλει ένα ψηφιακό αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, καθώς και επίσης και ένα πρόσφατο έγγραφο (πχ. κάποιον λογαριασμό, κάποια τραπεζική επαναφορά λογαριασμού κλπ.), προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση της κατοικίας του.

Μπορώ να δώσω ψευδή στοιχεία;

Καλό θα είναι να μην το κάνετε. Ακόμα και αν κάνετε με επιτυχία τη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμού, δεν θα είναι εφικτό να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης χρήστη και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλειδωθεί ο νέος σας λογαριασμός.

Μπορώ να έχω περισσότερους από ένα λογαριασμό σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα;

Όχι, δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Μπορείτε να έχετε μόνο έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα. Ορισμένες ιστοσελίδες μάλιστα έχουν περιορισμό ακόμη και στην ίδια την ip που χρησιμοποιεί ο καθένας, που σημαίνει πως ακόμα και άτομα στο ίδιο νοικοκυριό ενδεχομένως να έχουν δυσκολία εγγραφής ή να μην μπορούν να εγγραφούν καν ταυτόχρονα.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου στοιχεία;

 Όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία ισχύει το εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία που δίνετε μόνο για λόγους επικοινωνίας (εφόσον το επιτρέπετε) και εφόσον ζητηθούν από τις Αρχές και δεν πρόκειται να δώσουν αυτά τα στοιχεία σε τρίτους. 

Πόσο ασφαλή είναι τα χρήματά μου σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα

Τα χρήματά σας είναι απολύτως ασφαλή. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν αυξημένης ασφαλείας πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και άλλες τεχνολογίες που δεν επιτρέπουν την υποκλοπή των στοιχείων σας και των χρημάτων σας. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών με ακόμα ισχυρότερη προστασία και τα στοιχεία των καρτών σας και των υπολοίπων μεθόδων πληρωμών δεν αποθηκεύονται.

Έχω τη δυνατότητα να κλείσω τον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει;

Ναι, σας προσφέρεται αυτή η δυνατότητα, είτε προσωρινά είτε οριστικά, εφόσον έχετε κάποιο λόγο να το ζητήσετε. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τα χρήματα σας και εφόσον στο μέλλον το επιθυμήσετε, μπορείτε και πάλι να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό ή να επανενεργοποιήσετε τον παλιό λογαριασμό σας. 

Γιατί μου ζητείται μία προσωπική ερώτηση σε κάποιες περιπτώσεις εγγραφής;

Αυτή η προσωπική ερώτηση αποτελεί μία επιπλέον δικλείδα ασφαλείας και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πού πχ. ζητάτε την ανάληψη των χρημάτων σας ή που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Είναι συνήθως πολύ απλή, όπως πχ. τι ομάδα είστε ή ποιο είναι το πατρώνυμο της μητέρας σας κλπ.

Τι να προσέξετε πριν εγγραφείτε σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα θα πρέπει να εξετάσετε κάποιους παράγοντες που θεωρούνται σημαντικοί. Σε πρώτη φάση εξετάστε αν πρόκειται για κάποια νόμιμη ιστοσελίδα, με άδεια λειτουργία στην Ελλάδα

. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μία ματιά στις παρουσιάσεις και στις αξιολόγησης μας για να δείτε περισσότερα στοιχεία για την ιστοσελίδα αυτή, αλλά και να κάνετε επιπλέον κάποια αναζήτηση στο Google για να βρείτε κι άλλες πληροφορίες για το ποσό αξιόπιστη είναι. Μελετήστε επίσης εάν υπάρχει διαθέσιμη η μέθοδος κατάθεσης ή ανάληψης που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και αν σας καλύπτει το επίπεδο του ελάχιστου πονταρίσματος, το οποίο και διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης εάν υπάρχουν τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και οι στοιχηματικές εκείνες αγορές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά τις στοιχηματικές επιλογές και τις στοιχηματικές αποδόσεις και ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις από άθλημα σε άθλημα και από διοργάνωση σε διοργάνωση, ακόμη και στην ίδια  στοιχηματική ιστοσελίδα.

Γιατί είναι σημαντική η επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής ιστοσελίδα

Αρκετοί παίκτες επιλέγουν ουσιαστικά κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες με κλειστά μάτια. Δεν πραγματοποιούν ουσιαστικά καμία έρευνα, είτε γιατί θεωρούν πως όλες είναι οι ίδιες, είτε ενδεχομένως επειδή δεν έχουν ακόμη επαρκείς γνώσεις προκειμένου να αντιληφθούν τις διαφορές. Οι διαφορές είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλες και επειδή μιλάμε για τα χρήματα σας και για μία διαδικασία, η έκβαση της οποίας κρίνεται συνήθως στις λεπτομέρειες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Είναι επίσης σημαντικό να μην περιορίζεστε σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα. Ένας καλός παίκτης φροντίζει να εγγραφεί σε τουλάχιστον 2-3 στοιχηματικές ιστοσελίδες, ελέγχει πάντα το ύψος των αποδόσεων και χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας προς όφελός του. 

Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματική σελίδα

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις