Bet365 Εφαρμογή για Κινητά: Κριτική, πώς να την κατεβάσεις και γιατί

Η Bet365 είναι πλέον προσαρμωσμένη στις σύγχρονες  απαιτήσεις της εποχής προσφέροντας όλα τα προϊόντα της σε όλες τις νέες mobile πλατφόρμες , ούτως ώστε να μπορείτε να βρείτε την mobile εφαρμογή της εταιρείας μέσω των mobile εφαρμογών iOS, Android και Windows.

Επαληθευμένο
Κατέβασε την εφαρμογή εδώ > GR365
Πληροφορίες

Ο Bet365 κωδικός εγγραφής για νέους παίκτες είναι GR365

Όροι & Συνθήκες:

Ο κωδικός εγγραφής GR365 δεν παρέχει πρόσβαση σε προσφορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Λήγει στις: 31-12-2024
Πρόσφατος έλεγχος: 2 ημέρες πριν

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο bet365.com mobile είναι ουσιαστικά ίδιες με αυτές που προσφέρονται στο pc version/desktop , ακόμη είνα προσαρμωσμένες στο περιβάλλον και στα όρια του κάθε κινητού τηλεφώνου έτσι ώστε η χρήση να παραμένει εύκολη και λειτουργική.  Χρησιμοποίησα λοιπόν το mobile application και αυτή είναι η εμπειρία μου.

Μάθε τα πάντα για την Bet365 Εφαρμογή για Κινητά εδώ. 

Bet365 Εφαρμογή για Κινητά: Το link για να την κατεβάσεις. 

Bet365 Εφαρμογή ΕλλάδαLinks για να κατεβάσεις την εφαρμογή
Bet365 Android
Bet365 Android
Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή εδώ
Bet365 iOs
Bet365 Android
Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή εδώ

Πως να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την Bet365 Εφαρμογή για Κινητά: Ο Οδηγός μου. 

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του mobile site της Βet365 στη διεύθυνση https://mobile.bet365.com
 2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Απόρρητο και ενεργοποιήστε την ενότητα ‘‘Άγνωστες πηγές ’’, έτσι ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
 3. Μέσα από το Bet365 mobile site πάνω δεξιά στην μπάρα του browser επιλέξτε από το menu την επιλογή ‘‘ Προσθήκη στην αρχική οθόνη ’’ και μετά πατήστε ‘‘ Προσθήκη΄΄ έτσι ώστε να προστεθεί στην οθόνη μαζί με τα υπόλοιπα apps.
 4. Θα εμφανιστεί μήνυμα ότι η Bet365 εφαρμογή είναι ασφαλής και τότε πρέπει να επιλέξετε ‘‘ Ολοκλήρωση ’’.
 5. Κάνετε download το Bet365.apk app αρχείο (Πηγή εγκατάστασης Google Play Store 143kb).
 6. Η Bet365 app έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας.
 7. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον Bet365 λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Πως να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Bet365 app για iOS / Apple  

 1. Επισκεφτείτε το App Store για Apple/ iOS  συσκευές και στην αναζήτησηs  γράψτε Bet365.
 2. Επιλέξτε την Bet365 app εφαρμογή και ξεκινήστε τη λήψη της εφαρμογής ( θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα σας είτε χρησιμοποιώντας το password του λογαριασμού σας στην apple είτε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα εάν η συσκευή σας το υποστηρίζει).
 3. Πραγματοποιήστε την εγκατάσταση στην iPhone συσκευή σας.
 4. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον Bet365 λογαριασμό σας και να στοιχηματίσετε.

Τι μπορείς να παίξεις στην Bet365 εφαρμογή για κινητά: Τι είδα χρησιμοποιώντας την  

Αθλητικά στοιχήματα μέσω της εφαρμογής

Μπορείτε να στοιχηματίσετε νόμιμα μέσα από το βετ365.com mobile (iPhone, iPad , Android , App , Windows, κ.α) έχοντας μια μεγάλη επιλογή στοιχημάτων και αθλημάτων που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των χρηστών. Στην mobile app εφαρμογή θα βρείτε όλα τα ποδοσφαρικά Πρωταθλήματα και αγορές για να επιλέξετε , όπως και εξειδικευμένα αθλήματα (e-sports , darts , motor sports , surfing , ιστιοπλοϊα) και ειδικές στοιχηματικές αγορές με βάση την τρέχουσα επικαιρότητα (εκλογικές αναμετρήσεις, καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς κ.α.). Μπορείτε να δημιουργήσετε στοιχηματικά δελτία αρκετά εύκολα με μονά παιχνίδια ή συνδιαστικά σε σύστημα γνωρίζοντας άμεσα στιγμή τα πιθανά σας κέρδη. Μπορείτε να επιλέξετε αγώνες που δεν έχουν ξεκινήσει και να τους συνδιάσετε με live αγώνες.

Παρακολουθείστε live stream αγώνες στην bet365.com και στοιχηματίστε την ίδια στιγμή μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο και tablet.Μπορείτε να δείτε αγώνες από κορυφαία Πρωταθλήματα και διοργανώσεις , χωρίς να πληρώνετε για τις μεταδόσεις.Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας ή να έχετε ποντάρει σε ένα στοίχημα το τελευταίο 24ωρο.

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα της Bet365 app 

Η Bet365 app διαθέτει δωρεάν επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω κλήσης, ακόμη, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγξετε ζωντανά αποδόσεις αθλητικών αγώνων καθώς και να ‘‘ κλειδώσετε ’’ το ποσό που σας προσφέρει η στοιχηματική σελίδα ανα πάσα στιγμή και εύκολα από την συσκευή σας. Επιπλέον, το Bet365 app είναι διαθέσιμο για λήψη και συμβατό σε συσκευές Tablets για ακόμη πιο άνετη χρήση της εφαρμογής. 

Αναλήψεις

Τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις είναι εξίσου εύκολες και άμεσες είτε μέσω του mobile app της Bet365 είτε μέσω από το mobile site της διεύθυνση mobile.bet365.com Θα βρείτε τις ίδιες μεθόδους συναλλαγών με αυτές του ιστότοπου της Bet365 με τις ίδιες χρεώσεις και όρια ανάληψης.

10 Λόγοι για να διαλέξεις την βετ365.com

Χρησιμοποιώντας την bet365 συνειδητοποιήσα τα πλεονεκτήματα που έχει η πλατφόρμα. Παρακάτω σου παρουσιάζω 10 λόγους για να τη διαλέξεις. Εξάλλου, δεν θεωρείται τυχαία μια από τις καλύτερες στοιχηματικές σελίδες στον κόσμο.

1. Στοίχηματικές αγορές

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην στοιχηματική σελίδα της Bet365. Mε την πρώτη ματιά θα καταλάβετε οτι υπάρχει τεράστια γκάμα στοιχηματικών αγορών με αρκετές επιλογές όπου ανανεώνονται συνεχώς.

2. Η εγγραφή στην Bet365

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και γρήγορη, πληκτρολογείτε www.bet365.com και μπαίνετε στην ιστοσελίδα. Στο δεξί πάνω μέρος της σελίδας πατάτε Εγγραφή. Στην συνέχεια, στο παράθυρο που θα ανοίξει μπροστά σας συμπληρώνετε όλα τα απαιτούμενα πεδία. Τέλος, επιλέγετε το έγγραφο που θα χρησιμοποιήσετε για την ταυτοποίηση που θα κάνετε αργότερα. Κλικάρετε ότι δηλώνετε πως είστε πάνω από 21 ετών και έπειτα Εγγραφή στην bet365. Τόσο γρήγορα και εύκολα. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσατε στην εγγραφή σας θα σας έρθει ένα link ενεργοποίησης. Το ακολουθείτε, επιβεβαιώνετε και έχετε πλέον δημιουργήσει τον λογαριασμό της Bet365.

3. Μεθόδοι κατάθεσης

Σαν μια απο τις κορυφαίες πλατφόρμες στον χώρο προσφέρει όλες τις ευκολίες στους παίκτες. Μπορείτε να φορτώσετε τον βετ365.com λογαριασμό σας με Paysafecard, , Visa, Master, Visa Electron, Neteller, Skrill και Τραπεζικό Έμβασμα. Διαλέξτε ποία επιλογή σας βολεύει και κινηθείτε ανάλογα.

4. Διαδικασία ανάληψης

Το ίδιο ισχύει και με την διαδικασία ανάληψης, με όποιον τρόπο επιλέξετε να μπορείτε εύκολα να κάνετε ανάληψη,όμως πρέπει να θυμάστε ότι για ανάληψη πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ίδια μέθοδος που έγινε η κατάθεση. Οπότε να σκεφτείτε πρώτα τι σας βολεύει προτού κάνετε κατάθεση. 

5. Στοιχηματίστε από το κινητό

Μπορείτε να στοιχηματίσετε όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή της Βet365 σας παρέχει παιχνίδι σε iPhone, iPad, φυσικά και σε android smartphone συσκευή. Όλες οι λειτουργίες, από το live streaming και το cash out, μέχρι τις καταθέσεις και τις αναλήψεις είναι διαθέσιμες στη συσκευή και μπορείτε με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

6. Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Η επικοινωνία μεταξύ πελάτη και στοιχηματικής σελίδας είναι πολύ σημαντική, για αυτό το λόγο η  πλατφόρμα είναι πάντα δίπλα στον παίκτη είτε αυτός έχει απορία, παράπονο, ερώτηση ή πρόβλημα. Υπάρχει άμεση ανταπόκριση και επεξήγηση σε ότι ερωτηθεί.Το live chat και η τηλεφωνική επικοινωνία είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ώρο, ακόμη, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει μέσω Ε-mail, μήνυμα λογαριασμού και ταχυδρομείο.

7. Τρόποι Ταυτοποίησης στη βετ365.com

Ο πρώτος τρόπος ταυτοποίησης είναι να ανεβάσετε ταυτότητα ή διαβατήριο online. Πάνω δεξιά στη σελίδα κλικάρετε Μέλη-Λογαριασμός-Διαδικασία Ταυτοποίησης. Ο δεύτερος τρόπος ταυτοποίησης είναι να το σκανάρετε και να το στείλετε με Ε–mail στο [email protected]. Επιπλέον, απαραίτητα έγγραφά που πρέπει να στείλετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι: Αποδεικτικό κατοικίας με λογαριασμό ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου και statement τραπεζικού λογαριασμού. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο όνομά σας, μπορείτε απλά να στείλετε μία υπεύθυνη δήλωση αναφορικά με τον τόπο διαμονής σας, θεωρημένη σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

8. Cash-Out

Η bet365 παρέχει της εξής επιλογές που μπορείτε να κάνετε Cash-Out: κλείσετε ολικώς ή μερικώς στο στοίχημά σας, να κάνετε αυτόματα cash-out,ακόμη και να συνδυάσετε live και pre-live στοιχηματικές επιλογές διαφορετικών κατηγοριών.

9. Live Betting

Η εμπειρία των χρηστών της bet365  γίνεται ακόμη πιο ζωντανή, η Bet365 δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν πραγματικά ζωντανό στοίχημα. Αρκετά απλά, παιχνίδια 24ώρες το 24ώρο από κάθε γωνιά του πλανήτη.

10. Επιστροφή χρημάτων στην λευκή ισοπαλία

Αν στοιχηματίσετε σε κάποιον αγώνα που τελικά λήξει με σκορ 0-0 θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσατε. Η Bet365 θα επιστρέψει ολόκληρο το χαμένο ποσό, εφόσον επαληθευτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Αυτό το άρθρο βασίζεται στην προσωπική εμπειρία των προϊόντων και των υπηρεσιών της bet365

*Ισχύουν όροι και προύποθέσεις