Είναι η Bet365 νόμιμη στην Ελλάδα; Μάθε τα πάντα εδώ!

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γενικά του κόσμου όπου επιβάλει και ρυθμίζει την νομική και νόμιμη λειτουργία της  αγοράς του διαδικτυακού στοιχήματος. Αυτό σημαίνει πως μόνο οι στοιχηματικές σελίδες που είναι αδειοδοτημένες μπορούν να παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στη χώρα. Η στοιχηματική σελίδα της Bet365 σύμφωνα με την παράγραφο 12 του νόμου δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελληνική αγορά και έχει άδεια για παροχή των υπηρεσιών της στους πολίτες της  Ελλάδας. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς ισχύει για την bet365 στην Ελλάδα. 

Είναι η Bet365 νόμιμη στην Ελλάδα;   

Η στοιχηματική σελίδα Βet365 παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της και κατέχει νόμιμη άδεια λειτουργίας, η νόμιμη της άδεια έχει εκδοθεί από την αρμόδια αρχή της Ελλάδας και είναι επίσης ενταγμένη στο φορολογικό καθεστώς των άρθρων 45 έως 50 του ν. 4002/2011 (Α 180).

Μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό Bet365 στην Ελλάδα; 

Η στοιχηματική σελίδα Βet365 δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα και όλες της οι υπηρεσίες λειτουργούν και παρέχονται νόμιμα στους πολίτες την Ελλάδας οι οποίοι έχουν δικαίωμα να δημιουργήσουν και να χειρίζονται μονο ένα λογαριασμό. 

Από ποίες χώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω την Bet365; 

Χώρες Ωκεανίας

Αυστραλία – Η Bet365 έχει ειδική άδεια στην Αυστραλία με την οποία  μπορεί να παρέχει όλα τα σπόρτς της Αυστραλίας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η Bet365.

Ακόμη, η Bet365 λειτουργεί νόμιμα σε γειτονικές χώρες της Αυστραλίας όπως : Νέα Ζηλανδία, Ινδονησία, Παπούα Νέα Γουινέα, Νήσοι Σολομώντα, Βανουάτου, Δημοκρατία των Φίτζι, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία και Σαμόα.

Χώρες Ασίας

Η Bet365 λειτουργεί νόμιμα στις περισσότερες χώρες της Ασιατικής ηπείρου. Στην Κίνα κάποιοι χρήστες της Bet365 δεν δηλώνουν τον φόρο των κερδών αλλά μόνο τα στοιχήματα, κάτι που μπορεί να επιφέρει φυλάκιση. Στις Φιλιππίνες η Bet365 δεν κατέχει άδεια λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να ψάξουν κάποιον άλλο πάροχο υπηρεσιών.

Χώρες Αφρικής

Αν και αρκετές χώρες της Αφρικής χρησιμοποιούν την Bet365 λόγω του ότι κάποιες δεν επιτρέπουν την λειτουργία της, καθιστά την χρήση υπηρέσιων της Bet365 απογορευτική.

Χώρες Αμερικής

Στην βόρεια Αμερική καθώς και σε όλες τις πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών της στοιχηματικής σελίδας Bet365. 

Οι πολίτες των κρατών του Νιου Τζέρσεϊ και της Νέας Υόρκης πιθανότατα να μπορούν σύντομα να να χρησιμοποιήσουν της υπηρεσίες της στοιχηματικής σελίδας Bet365 USA.

Η υπηρεσίες της Βet365 επιτρέπονται στους πολίτες και στην χώρα του Καναδά.

Στις περισσότερες χώρες της Νότιας Αμερικής επιτρέπονται οι υπηρεσίες της Βet365, οι μόνες χώρες που απαγορεύουν την στοιχηματική σελίδα Bet365 είναι η Βενεζουέλα και Γαλλική Γουιάνα σαν μέρος της Γαλλικής επικράτειας.

Οι πιο πάνω πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες και ενημερωμένες από τις τοπικές σελίδες της κάθε χώρας για το 2019. Ωστόσο, η Bet365 μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταβάλλει την πολιτική της σε μια χώρα από επιτρεπόμενη σε μη επιτρεπόμενη καθώς και το αντίθετο.

Bet65 Αθλητικό Στοίχημα, Καζίνο και άλλα 

Η Bet365 διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων με αρκετές στοιχηματικές επιλογές όπου κάποιος μπορεί να βρεί μόνο στην πλατφόρμα στοιχημάτων της Bet365. Οι κατηγορίες αθλητικών στοιχημάτων που μπορεί κάποιος να παίξει στην Ελλάδα είναι οι εξής : ποδόσφαιρο, μπάσκετ , γκολφ, μπείζμπολ, , πινγκ-πονγκ, , νταρτς , ποδηλασία , πυγμαχία, σνούκερ, τένις, καθώς και κάποια χειμερινά αθλήματα όπως άλμα με σκι και δίαθλο, χόκεϊ επί πάγου, eSports, ακόμη προσφέρονται και κάποια motor sports όπως motorbikes, nascar, supercars και φόρμουλα 1 και τέλος υπάρχουν δύο ακόμη κατηγορίες αθλητικού στοιχήματος που είναι οι speedway και καμπάντι. 

Η πλατφόρμα της Bet365 διαθέτει επιπλέον κάποια σπορτς που γίνονται εποχιακά όπως μπάντμιντον, ράγκμπι, Αυστραλιανοί αγώνες, σέρφινγκ, κρίκετ,Βeach Volley, netball και χάντμπολ. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα ειδικά προγνωστικά στοιχήματα που έχουν να κάνουν με προβλέψεις όπως νικητή του διαγωνισμού Eurovision, εκλογικών αναμετρήσεων, νικητές διεθνών βραβείων και γενικά κοινωνικοπολιτικών δρώμενων που απασχολούν τον κόσμο.

Η πλατφόρμα Bet365 είναι μια πλατφόρμα πολύ καλής ποιότητας που προσφέρει εύκολη πλοήγηση καθώς και άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των αθλητικών αγώνων. Επιπλέον,ένα από τα πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν οι χρήστες της πλατφόρμα της Bet365 είναι τη δυνατότητα  να στοιχηματίζουν ζωντάνα κατά την διάρκεια των γεγονότων. Οι ζωντανές στοιχηματικές επιλόγες γινόνται γρήγορα, εύκολα και απλά μέσω της πλατφόρμας. Οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ανατροπή, διατήρηση ή και τελική διαμόρφωση αθλητικών γεγονότων.

Το μεγαλύτερο προτέρημα που έχουν οι χρήστες της πλατφόρμας της στοιχηματικής σελίδας της Bet365 είναι φυσικά η ζωντανή παρακολούθηση αθλητικών αναμετρήσεων. Η ποιότητα της ανάλυσης καθώς και του ήχου των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων είναι εξαιρετική, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανά Παγκόσμια αθλητικά γεγονότα και να προχωρούν άμεσα σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά επιθυμούν.

Τέλος, η Bet365 ήταν από τις πρώτες στοιχηματικές σελίδες που έδωσαν την επιλογή cash out, δηλαδή οι χρήστες μπορούν άμεσα να ‘‘ κλειδώσουν ’’ το χρηματικό ποσό που τους προσφέρει η πλατφόρμα για κάποιο τους στοίχημα ούτως ώστε να πληρωθούν χωρίς να περιμένουν την λήξη του αγώνα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η πλατφόρμα κάνει μια προσφορά στους χρήστες να πάρουν ένα πόσο από το κέρδος του στοιχήματος χώρις να ρισκάρουν να το χάσουν όλο, κάτι που μπορεί να γίνει σε περίπτωση ανατροπής του τελικού αποτελέσματος του αθλητικού αγώνα.

Επιλογές διαχείρισης χρημάτων 

Η νόμιμη άδεια λειτουργίας και παροχή υπηρεσιών που κατέχει η στοιχηματική σελίδα Βet365 επιτρέπει στους χρήστες της διαχειρίζονται τα χρήματα τους νόμιμα με τους πιο κάτω τρόπους: 

Καταθέσεις 

Μέθοδοι κατάθεσεις χρημάτων και χρεώσεις:

  • Πιστωτική κάρτα : Η κατάθεση με πιστωτική κάρτα είναι χωρίς κάποια χρέωση.
  • Χρεωστική κάρτα : Η κατάθεση με χρεωστική κάρτα είναι χωρίς κάποια χρέωση.
  • Skrill: Η εταιρεία Skrill E-commerce χρεώνει 1.45% από το ποσό κατάθεσης.
  • Neteller: Η εταιρεία Neteller E-money χρεώνει 2.5% από το ποσό κατάθεσης.
  • Paysafe: Η χρήση και οι πληρωμές με Paysafe card είναι κατά κανόνα δωρεάν. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν οι χρεώσεις μηνιαίου τέλους διαχείρισης.

Αναλήψεις

  • Πιστωτική κάρτα : Η ανάληψη με πιστωτική κάρτα είναι χωρίς κάποια χρέωση.
  • Χρεωστική κάρτα : Η ανάληψη με χρεωστική κάρτα είναι χωρίς κάποια χρέωση.
  • Skrill: Η εταιρεία Skrill E-commerce χρεώνει £4.76 από το ποσό ανάληψης.
  • Neteller: Η εταιρεία Neteller E-money χρεώνει £12.75 από το ποσό κατάθεσης.
  • Paysafe: Η χρήση και οι πληρωμές με Paysafe card είναι κατά κανόνα δωρεάν. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν οι χρεώσεις μηνιαίου τέλους διαχείρισης.

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

Αυτό το άρθρο βασίζεται στην προσωπική εμπειρία των προϊόντων και των υπηρεσιών της bet365

bet365 κωδικός μπόνους ισχύ: Δεκέμβριος 2019

Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 2019