Νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα

Από το 2011 και μετά το online στοίχημα βρίσκεται υπό καθεστώς ρύθμισης με συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμός. Μόνο η αδειοδοτημένες ιστοσελίδες από το ελληνικό δημόσιο και την αρμόδια αρχή ΕΕΕΠ θεωρούνται νόμιμες στοιχηματικές σελίδες, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι παράνομες. Θα ρίξουμε μία ματιά στις 4 πιο δημοφιλείς νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα και θα δούμε τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Νόμιμες στοιχηματικές σελίδες – Εγγραφή

Σελίδα στοιχημάτωνΧαρακτηριστικάΕγγραφή
Bet365 Ελλάδα Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν bet365.gr
Betshop Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Εγγραφή στη Betshop >>
Stoiximan Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Εγγραφή στη Stoiximan>>
Novibet Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Εγγραφή στη Novibet>>

Contents

στοιχηματική σελίδα

Bet365: οι ειδικοί στο ασιατικό χάντικαπ

H Bet365 είναι μία βρετανική στοιχηματική σελίδα με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. το βασικότερο είναι σίγουρα η μεγάλη έμφαση την οποία δίνει στο ασιατικό χάντικαπ. Πρόκειται για εξειδικευμένες αγορές που συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης στον παίκτη, αν και κάποιοι ίσως να τις βρίσκουν λίγο πιο πολύπλοκες στην κατανόηση.

Μια γενική περιγραφή της πλατφόρμας της Bet365

Η Bet365 διαθέτει μία λειτουργική πλατφόρμα στοιχήματος, που μπορεί να μοιάζει λίγο παρωχημένη εικαστικά, όμως είναι γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά. Η Bet365 διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αθλήματα και αγώνες, με μεγάλη γκάμα από διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Λόγω του γεγονότος πως είναι βρετανική, δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε κάποια αθλήματα όπως είναι το ποδόσφαιρο (και κυρίως στα αγγλικά πρωταθλήματα), οι κυνοδρομίες, το κρίκετ, το ράγκμπι κλπ.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις της Bet365 είναι πραγματικά πολύ καλές. Ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο και στα βρετανικά πρωταθλήματα μπορεί κανείς να βρει δίχως αμφιβολία κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Σε κάποια άλλα αθλήματα, όπως π.χ. στο μπάσκετ τα πράγματα κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Εκεί που σίγουρα η Bet365 υπερτερεί του ανταγωνισμού είναι στο ύψος των αποδόσεων, όσο και στον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στα στοιχήματα του ασιατικού χάντικαπ. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε τέτοιες αποδόσεις και τόσες πολλές επιλογές.

Όσον αφορά τώρα την εμπειρία του χρήστη, Αυτή είναι λειτουργική, παρά ιδιαίτερα ευχάριστη. Η ιστοσελίδα της Bet365 διαφέρει σε σύγκριση με άλλες νόμιμες στοιχηματικές σελίδες για την απλοϊκότητα της. Αυτό βοηθάει πολύ το χρήστη να μην χάνεται και να βρίσκει γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενο και τα στοιχήματα που επιθυμεί. Από την άλλη, αυτή η εικόνα είναι λίγο ξεπερασμένη στις μέρες μας και θυμίζει ιστοσελίδες κάποιων άλλων εποχών.

πλατφόρμας της Bet365

Οι εφαρμογές της Bet365 για φορητές συσκευές

Πλήρως λειτουργική και πολύ εύχρηστη είναι παράλληλα και εφαρμογή της Bet365 για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές. Πρόκειται για καλοφτιαγμένες εφαρμογές που ενσωματώνουν όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας, με πολύ εύχρηστο και λειτουργικό τρόπο. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρει κανείς πως οι εφαρμογές είναι ακόμα πιο εύχρηστες και από την ίδια την desktop έκδοση, από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής

Η εφαρμογή της Bet365 για κινητά προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μία για Android και μία για λειτουργικό iOS. Και στις δύο περιπτώσεις τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια και αυτό που κάνει εντύπωση ευχάριστα είναι η πλοήγηση και η αναζήτηση του περιεχομένου. Πρόκειται για τις πιο εύκολες εφαρμογές που υπάρχουν στη συγκεκριμένη αγορά.

Η πλοήγηση από κινητό χωρίς την εφαρμογή

Φυσικά δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή στο κινητό σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη Bet365 μέσω μιας μίνι ιστοσελίδας που είναι διαθέσιμη σε αυτές τις περιπτώσεις. Παρότι και εδώ ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες της πλατφόρμας, σίγουρα δεν είναι τα πράγματα τόσο εύχρηστα όπως στην περίπτωση των εφαρμογών. Εάν χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές θα καταλάβετε τη μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, εάν έχετε κάποια παλιά συσκευή ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές, θα κάνετε τη δουλειά σας.

Η υπηρεσία live streaming της Bet365*

Η Bet365 διαθέτει μεγάλο πλήθος αγώνων στο live στοίχημα και μάλιστα ακόμα και σε αθλήματα που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Στους περισσότερους από τους αγώνες αυτούς υπάρχει μάλιστα και ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω live streaming, με βίντεο αρκετά καλής ποιότητας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Στον τομέα αυτό η Bet365 είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε στην Ελλάδα.

*Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ζωντανής ροής (live streaming) θα πρέπει να συνδεθείτε και να έχετε λογαριασμό ή να τοποθετήσετε ένα στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες.

live streaming της Betshop

Betshop Εγγραφή και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Η Betshop είναι μία σχετικά καινούργια στοιχηματική σελίδα. Παρόλα αυτά μέσα σε σύντομο χρόνο έχει καταφέρει να συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές σελίδες που μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα. Μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερα ισχυρό χαρακτηριστικό, όμως είναι δυνατή, πάνω του μετρίου, γενικά σε κάθε τομέα. Ίσως λίγο παραπάνω στον τομέα των προσφορών*. Δες εδώ πώς να κάνεις την betshop εγγραφή σου.

Τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της Betshop που την κάνουν να ξεχωρίζει

Χαρακτηριστικό της Betshop είναι η μεγάλη έμφαση στην ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει πως διαθέτει πλήθος αγώνων και στοιχηματικών επιλογών σε αθλήματα και αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος. Μιλάμε κυρίως για τη Superleague στο ποδόσφαιρο, καθώς και για το μπάσκετ, πού είναι τα δύο κυριότερα και πιο δημοφιλή αθλήματα για τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Οι επιλογές είναι πλούσιες, τόσο στο pregame, όσο και στο ζωντανό στοίχημα. Μάλιστα η Betshop είναι χορηγός και πολλών ελληνικών ομάδων και πρωταθλημάτων.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις κινούνται σχετικά σε καλά επίπεδα. Αυτά είναι ακόμη καλύτερα τους αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα στις αγορές των γκολ και των συνδυαστικών στοιχημάτων, μιλάμε ίσως για τις κορυφαίες αποδόσεις που θα βρείτε στην αγορά. Η Betshop διαθέτει επίσης και ενδιαφέροντα εργαλεία, όπως είναι το Cash Out και το εργαλείο My Coupon ή το φίλτρο αποδόσεων.

Η εμπειρία του χρήστη στην πλατφόρμα είναι σχετικά καλή. Δεν είναι ούτε εξαιρετική, ούτε υπάρχει όμως και κάποιο εμφανές πρόβλημα. O παίκτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα ότι ακριβώς αναζητά, είτε πρόκειται για αγώνες, είτε για εργαλεία και υπηρεσίες.

Στοιχηματίζοντας στην Betshop από το κινητό τηλέφωνο

Εάν θέλετε να στοιχηματίσετε στην Betshop από το κινητό σας τηλέφωνο, σας προσφέρεται αυτή η δυνατότητα. Η Betshop έχει δημιουργήσει μία μίνι ιστοσελίδα, για εύκολη πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές. Δεν υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές όπως άλλες νόμιμες στοιχηματικές σελίδες για να κατεβάσετε στο κινητό σας.

Πλοήγηση δίχως εφαρμογή, στον παγκόσμιο ιστό

Ίσως θα έπρεπε η στοιχηματική ιστοσελίδα να δημιουργήσει κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή. Συνήθως οι εφαρμογές αυτές προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στο χρήστη με πιο γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο που αναζητά. Παρόλα αυτά δεν θα δυσκολευτείτε να χρησιμοποιήσετε την Betshop μέσω του φυλλομετρητή σας στον παγκόσμιο ιστό. Όλες οι λειτουργίες υπάρχουν ενσωματωμένες εδώ, από καταθέσεις χρημάτων μέχρι Cash Out κλπ.

Παρακολουθώντας ζωντανούς αγώνες με το live streaming της Betshop

Στην ενότητα live στοίχημα, μπορείτε να βρείτε όλους τους αγώνες που προσφέρονται ζωντανά την πλατφόρμα της Betshop. Η πλοήγηση είναι εύκολη και οι επιλογές πραγματοποιούνται γρήγορα. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρείτε περισσότερες από 10.000 ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, οι περισσότερες από τις οποίες προσφέρονται μέσω live streaming. Μάλιστα περιλαμβάνονται διοργανώσεις μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως είναι το γερμανικό, το ισπανικό, το γαλλικό (1η και 2η κατηγορία), ακόμη και τα προκριματικά του Champions League και το Europa League. Για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ υπάρχουν πολλά εθνικά πρωταθλήματα, καθώς επίσης και το FIBA Champions League στο live streaming. Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

προσφορές Novibet

Novibet: η πιο γρήγορα ανερχόμενη στοιχηματική ιστοσελίδα στην Ελλάδα

Από το 2011, όταν εξασφάλισε νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα, η Novibet έχει πραγματοποιήσει πραγματικά άλματα. Από μία σχετικά μέτρια στοιχηματική ιστοσελίδα κατόρθωσε μέσα σε μία δεκαετία να αποτελεί μία από τις κορυφαίες στη χώρα μας, ενώ συνεχίζει ακόμη να βελτιώνεται.

Παρουσιάζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα/ μειονεκτήματα της Novibet

Η Novibet είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα με μοναδικά ειδικά και μακροπρόθεσμα στοιχήματα. Προσφέρει μεγάλο πλήθος από αγώνων σε όλα τα αθλήματα και ξεχωρίζει για τα είδη κάτι στοιχήματα.

Στον τομέα των αποδόσεων τα πράγματα κινούνται σε καλά επίπεδα και ιδιαίτερα στους αγώνες με 0% γκανιότα* οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. Οι αποδόσεις είναι ακόμα καλύτερες στο ποδόσφαιρο, όπου μπορεί να βρει κανείς μεταξύ άλλων και ασιατικά χάντικαπ. Η Novibet διαθέτει μία ξεχωριστή κατηγορία που ονομάζεται “The Greeks”, όπου υπάρχουν εξειδικευμένες αγορές και γεγονότα που αφορούν τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Μιλάμε για ειδικά στοιχήματα που αφορούν ελληνικές ομάδες και Έλληνες αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

Η πλατφόρμα της Novibet είναι εύχρηστη και χρησιμοποιεί τέσσερις στήλες, κάτι που δεν συνηθίζεται στον χώρο. Με τον τρόπο αυτό ο παίκτης του στοιχήματος έχει περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή του και δεν χρειάζεται να αλλάζεις σελίδες και να ανεβαίνει και να κατεβαίνεις αυτές θα μας ζητώντας το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει. Η επιλογή των χρωμάτων είπε καλή και γενικά η πλοήγηση και εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας ήταν πολύ ευχάριστη.

Novibet: Πόσο εύχρηστη είναι από κινητό τηλέφωνο;

Στις μέρες μας η πλοήγηση από το κινητό τηλέφωνο και η αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας από φορητές συσκευές πρέπει να είναι πολύ καλή. Στην περίπτωση της Novibet αυτό ισχύει μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τις εξειδικευμένες εφαρμογές ή την πλοήγηση μέσω του παγκόσμιου ιστού.

Τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών για φορητές συσκευές

Η Novibet διαθέτει δύο διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού για τηλέφωνα και συσκευές Android και iOS. Και οι δύο εκδόσεις υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Novibet και είναι καλοφτιαγμένες, προσφέροντας γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Μπορείτε μέσα από αυτές να κάνετε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας και να προσαρμόσετε γραφικά και αισθητικά το περιβάλλον για να νιώθετε πιο άνετα.

Χρήση του φυλλομετρητή στο κινητό σας

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές της Novibet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φυλλομετρητή σας για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα. Η εμπειρία δεν είναι και πάλι τόσο καλοί όσο με τη χρήση των εξειδικευμένων εφαρμογών, όμως προσφέρονται όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, δίχως περιορισμούς.

Ζωντανοί αγώνες και live streaming μέσω της πλατφόρμας της Novibet

Από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του live στοιχήματος θα εντυπωσιαστείτε. Είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις που μπορείτε να βρείτε, με άνετη πλοήγηση και αναζήτηση επιλογών. Το live streaming είναι πραγματικά εξαιρετικό και γρήγορο και προσφέρει πέρα από το βίντεο και εμφάνιση στατιστικών των αγώνων. Το πλήθος των μεταδόσεων είναι αρκετά καλό, αν και θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά. Στα πιο δημοφιλή αθλήματα οι επιλογές είναι σίγουρα περισσότερες.

Stoiximan στοιχηματική σελίδα

Stoiximan: η καινοτόμα ελληνική στοιχηματική σελίδα

Όλοι οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν τη Stoiximan. Αποτελεί άλλωστε με μεγάλη διαφορά κάθε χρόνο και πιο δημοφιλή ιστοσελίδα ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό.

Τι κάνει την Stoiximan να ξεχωρίζει στην Ελλάδα

Με μία Stoiximan Casino εγγραφή μπορείτε να παίξετε παράλληλα για αθλητικό στοίχημα χωρίς περιορισμούς. Η Stoiximan είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα με υψηλά όρια και μεγάλη γκάμα επιλογών, δίνοντας έμφαση τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα ελληνικού ενδιαφέροντος. Οι επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πλούσιες.

Οι αποδόσεις των αγώνων είναι από μόνες τους πολύ ψηλές. αν μάλιστα κανείς συνυπολογίσει και το πλήθος από αγώνες με 0% γκανιότα*, πραγματικά σε κάποιες περιπτώσεις θα εντυπωσιαστεί, συγκρίνοντας τις αποδόσεις αυτές με τις αποδόσεις άλλων ιστοσελίδων, ακόμη και των κορυφαίων από τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες. Δεν είναι κάποια νέα στοιχηματική σελίδα και η εμπειρία είναι αυτή που κάνει την Stoiximan ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα επιλογή.

Το περιβάλλον της πλατφόρμας είναι ευχάριστο, αν και δεν είναι αυτό που κάνει την Stoiximan να ξεχωρίζει. Δεν θα αντιμετωπίσετε Ωστόσο κάποιο πρόβλημα λειτουργικά σχεδόν ποτέ.

προσφορές* της Stoiximan

Παίζοντας στοίχημα στην Stoiximan μέσω κινητού

Ευχάριστη είναι παράλληλα και η εμπειρία του στοιχήματος μέσω του κινητού τηλεφώνου ή οποιοσδήποτε άλλες φορητής συσκευής. Στην περίπτωση της Stoiximan σας δίνεται η δυνατότητα είτε να χρησιμοποιήσετε τις εξειδικευμένες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας, είτε να συνδεθείτε από το φυλλομετρητή σας μέσω του παγκόσμιου ιστού.

Καλοφτιαγμένες εφαρμογές στοιχήματος για κινητά

Οι εφαρμογές της Stoiximan για iOS και Android υπάρχουν διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της. είναι πραγματικά πολύ καλές σε όλα τους τα χαρακτηριστικά και μπορούν να συγκριθούν ακόμα και με τις καλύτερες υλοποίησης αυτού του είδους, οποιασδήποτε άλλης από τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην χώρα μας. Η Stoiximan Casino εγγραφή σημαίνει πως μπορείτε να συνδεθείτε από τη συσκευή σας σε όλα τα προϊόντα της ιστοσελίδας, δηλαδή στο αθλητικό στοίχημα, στο καζίνο, στα παιχνίδια κλπ.

Εναλλακτική πρόσβαση στο περιεχόμενο από κινητό

Σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσετε κάποια στις εφαρμογές, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της Stoiximan από το κινητό σας. Μέσω του παγκόσμιου ιστού μπορείτε να συνδεθείτε με τους κωδικούς πρόσβασης σας και να έχετε εφάμιλλη σχεδόν εμπειρία με τη desktop έκδοση για σταθερούς υπολογιστές και laptop. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή πάντως, προτιμήστε αν μπορείτε τις εφαρμογές της Stoiximan που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Το live streaming αθλητικών αγώνων στην Stoiximan

Θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην ασχοληθεί κανείς με την πλατφόρμα του live στοιχήματος και ιδιαίτερα με το live streaming της ελληνική στοιχηματικής ιστοσελίδας. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά γεμάτο με αθλητικούς αγώνες και μεταδόσεις σε όλα τα αθλήματα. Το καλό της υπόθεσης είναι επίσης πως η στοίχημα διαθέτει δικαίωμα μεταδόσεις μεγάλων πρωταθλημάτων όπως είναι το γερμανικό, το ιταλικό, το ισπανικό στο ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και το NBA η την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ και μεγάλες διοργανώσεις στο τένις. Υπάρχει σχετική επιλογή με το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας στην ιστοσελίδα. Η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι πάρα πολύ καλή.

Μία συνολική εικόνα για τα βασικά χαρακτηριστικά Σε αυτές τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες

Εάν θέλαμε να δώσουμε συνοπτικά τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι εύκολο να τα αναφέρουμε. Στην περίπτωση της Bet365 έχουμε μια βρετανική ιστοσελίδα που δίνει μεγάλη έμφαση στο βρετανικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας επιλογές ακόμη και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. H Bet365 έχει υψηλές αποδόσεις σε αυτές τις επιλογές, καθώς και σε αγώνες κυνοδρομιών, ιπποδρόμου, κρίκετ, ράγκμπι που είναι δημοφιλή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στον τομέα των ασιατικών χάντικαπ είναι πραγματικά ασυναγώνιστη, με τις πιο πολλές επιλογές της αγοράς.

Η Betshop είναι καλή επιλογή για όσους ασχολούνται με ελληνικές επιλογές αθλημάτων, προσφέροντας πολλές αγορές στα παιχνίδια αυτά.  Επιπλέον, οι χρηματικές συναλλαγές και ιδίως οι αναλήψεις χρημάτων, είναι πολύ γρήγορες.

Στη Novibet θα έχετε στη διάθεσή σας μεγάλο αριθμό από ειδικά στοιχήματα και μακροχρόνια, με καλές αποδόσεις. Διαθέτει σχετικά καλά στοιχηματικά όρια και το περιβάλλον της πλατφόρμας είναι ευχάριστο.

Η Stoiximan είναι εξαιρετική σε πολλά σημεία και ξεχωρίζει ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες. Καταφέρνει να συνδυάσει πλήθος από αγώνες καθημερινά, τους περισσότερους από τους οποίους προσφέρει και μέσω live streaming. Διαθέτει επίσης εγάλη εξειδίκευση σε αθλήματα και πρωταθλήματα με ελληνικό ενδιαφέρον. Οι αποδόσεις είναι καλές και στις επιλογές με 0% γκανιότα* είναι ακόμη πιο εξαιρετικές.

Νόμιμες στοιχηματικές σελίδες

Τελικά ποια από τις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες να επιλέξετε;

Και οι 4 νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδας στις οποίες αναφερθήκαμε είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα. Εάν αναζητάτε νέες στοιχηματικές σελίδες για να παίξετε, τότε ρίξτε πρώτα μία ματιά σε αυτές. Στατιστικά, η Stoiximan αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος στο διαδίκτυο. ίσως να έχει το προβάδισμα, όμως και οι υπόλοιπες τρεις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες είναι καλές σε πολλά σημεία.

Αν θέλετε την άποψή μας, το προτιμότερο είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό και στις 4 νόμιμες στοιχηματικές σελίδες και πρώτα βέβαια στην Stoiximan. Έτσι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε πιο αποδοτικά τα κορυφαία χαρακτηριστικά όλων και φυσικά να συγκρίνεται κάθε φορά τις στοιχηματικές αποδόσεις, ώστε να παίζετε με την υψηλότερη που μπορείτε να βρείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να έχετε μεγαλύτερες επιτυχίες στο αθλητικό στοίχημα.

Bet365 Εγγραφη και χρήση

Πλεονεκτήματα

 • Τεράστια γκάμα επιλογών ασιατικού χάντικαπ
 • Πολυάριθμες επιλογές στο ποδόσφαιρο και στα βρετανικά πρωταθλήματα, ακόμη και σε πολύ χαμηλές κατηγορίες
 • Υψηλές αποδόσεις σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, η κυνοδρομίες, το κρίκετ και το ράγκμπι

Μειονεκτήματα

 • Λίγες επιλογές σε αγώνες μπάσκετ

Novibet εγγραφή και χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα

 • Κορυφαία μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα
 • Υψηλά όρια στοιχήματος

Μειονεκτήματα

 • Κάπως περιορισμένες επιλογές στο Live Στοίχημα
 • Κάπως υψηλή γκανιότα σε κάποια αθλήματα

Βetshop εγγραφή και πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

 • Ενισχυμένες αποδόσεις και ενδιαφέρουσες συνδυαστικές επιλογές
 • Ταχύτατες χρηματικές αναλήψεις και καταθέσεις χρημάτων

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν εξειδικευμένες επιλογές για κινητά
 • Σχετικά λίγες επιλογές αγώνων στο live streaming

Stoiximan εγγραφή και ιδιαιτερότητες

Πλεονεκτήματα

 • Τεράστιες επιλογές ελληνικού ενδιαφέροντος στο στοίχημα
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* και γενικά υψηλές αποδόσεις στοιχήματος
 • Κορυφαία πλατφόρμα live streaming και live στοιχήματος

Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρονται αγορές ασιατικού χάντικαπ
 • Σχετικά χαμηλά ημερήσια όρια αναλήψεων χρημάτων

 

Αυτό το άρθρο βασίζεται στην προσωπική εμπειρία των προϊόντων και των υπηρεσιών της bet365

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI