Bet365 Live Streaming Ελλάδα – Πρόσβαση

Το bet365 live streaming αποτελεί μία βασική λειτουργία της πλατφόρμας του στοιχήματος. Ας δούμε με μία πιο προσεχτική ματιά πώς ακριβώς λειτουργεί.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ζωντανής ροής (live streaming) θα πρέπει να συνδεθείτε και να έχετε λογαριασμό ή να τοποθετήσετε ένα στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες.

Bet365 Live Streaming Ελλάδα Πρόσβαση και Εγγραφή στην πλατφόρμα

Bet365 Live StreamingBet365.gr Εγγραφή
Εγγραφή στη Bet365

H λειτουργίας live streaming της Bet365 με περισσότερες λεπτομέρειες

Η 365 προσφέρει σε ένα πλήθος από αγώνες τη λειτουργία του live streaming, με την οποία μπορεί κανείς ουσιαστικά να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα στον οποία στοιχηματίζει στην live πλατφόρμα. Aυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του live streaming, καθώς προσφέρει στον παίκτη μία άμεση εικόνα για την εξέλιξη του αγώνα, όχι απλά και μόνο κάποια στατιστικά, που ορισμένες φορές δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα του αγώνα. Τουλάχιστον μπορεί να πει κανείς πως αυτό συμβαίνει σίγουρα στα πρώτα λεπτά του κάθε αγώνα. 

Πώς αποκτά κανείς πρόσβαση στο live streaming της Bet365

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο live streaming της Bet365 αυτό που χρειάζεστε είναι απλά και μόνο ένας λογαριασμό παίκτης στη δημοφιλή ιστοσελίδα στοιχήματος και έστω την ελάχιστη κατάθεση χρημάτων που δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ. Η δημιουργία λογαριασμού παίκτη γίνεται σε 2-3 λεπτά και είναι πολύ εύκολη διαδικασία, καθώς απαιτεί μόνο την εισαγωγή κάποιων βασικών στοιχείων επικοινωνίας του παίκτη. Η κατάθεση χρημάτων μπορεί να γίνει αντίστοιχα είτε με κοινές χρεωστικές και πιστωτικές τραπεζικές κάρτες, είτε με κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill ή Neteller), καθώς επίσης και με προπληρωμένες κάρτες Paysafecard, αλλά και τραπεζικά εμβάσματα εφόσον τα προτιμάτε. Η διαδικασία πρόσβασης στο live streaming έχει ως εξής:

– Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην Bet365

– Πατήστε στην κατηγορία του live στοιχήματος 

– Αναζητήστε και βρίσκεται τον αγώνα που σας ενδιαφέρει στα αριστερά

– Εφόσον ο αγώνας διαθέτει το ειδικό σύμβολο “Play”, υποστηρίζει live streaming

– Πατήστε επάνω στον αγώνα και δείτε αμέσως την οθόνη των στοιχηματικών αγορών και των στατιστικών, η οποία στη δεξιά πλευρά διαθέτει ένα παράθυρο όπου μεταδίδεται ο αγώνας μέσω live streaming

Σημαντικά χαρακτηριστικά του live streaming που θα βρείτε στην Bet365

Όταν επιλέξετε κάποιον αγώνα με live streaming θα δείτε σε ένα παράθυρο τη μετάδοσή του σε απευθείας μετάδοση βίντεο. Το παράθυρο αυτό υπάρχει στη δεξιά πλευρά αν χρησιμοποιείται ηλεκτρονικό υπολογιστή ή αντίστοιχα στο πάνω μέρος της οθόνης εάν συνδέεστε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Παρότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε προβολή πλήρους οθόνης, ώστε να είναι συνεχώς ορατές οι στοιχηματικές αγορές, το παράθυρο είναι αρκετά μεγάλο και η ποιότητα του βίντεο και του ήχου υψηλού επιπέδου. Στη διάθεσή σας έχετε μόνο τη δυνατότητα να σταματήστε τον ήχο της μετάδοσης του αγώνα. 

bet365-logo

Ποια αθλήματα καλύπτει η λειτουργία του bet365 live streaming;

Η λειτουργία του live streaming στην Bet365 θεωρείται από πολλούς και από εμένα προσωπικά ως μία από τις καλύτερες της αγοράς, όχι απλά και μόνο λόγω της ποιότητας της μετάδοσης του αγώνα. Μία επιπλέον συνιστώσα που συγκαταλέγεται στα βασικά της πλεονεκτήματα αποτελεί το γεγονός πως υποστηρίζεται στην πλειονότητα των αγώνων που μεταδίδονται καθημερινά από την Bet365 μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

Φυσικά υποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις κλπ. αλλά και λιγότερο δημοφιλή από αυτά, τα οποία κάνεις ίσως να μην περίμενε να δει να μεταδίδονται ζωντανά, όπως πχ. το πινγκ πονγκ, τα βελάκια κλπ. Αρκετός κόσμος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη λειτουργία της Bet365 προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες που τον ενδιαφέρουν, καθώς είτε δεν διαθέτει συνδρομητική τηλεόραση για να τα δει, είτε απλά δεν μεταδίδονται από κάποιο άλλο μέσο στην Ελλάδα ή στο διαδίκτυο.

Ακόμα λοιπόν και αν τελικά αποφασίσει πως δεν επιθυμεί να στοιχηματίσει, ο παίκτης που διαθέτει λογαριασμό στην Bet365 μπορεί κανονικά να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αγώνα που τον ενδιαφέρει.

Bet365 Live Streaming: Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάνεις

Παρακολουθώντας κάνεις το live streaming των αγώνων και παίζοντας live στοίχημα, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποια από τα κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες της Bet365. Μιλάω πιο συγκεκριμένα για την επιλογή του Cash Out, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές μορφές, ακόμη και στο live στοίχημα με  live streaming.

Υπάρχει πιο συγκεκριμένα το πλήρες Cash Out, με το οποίο ο παίκτης απλά εξαργυρώνει ολόκληρο το κουπόνι του, όποτε θελήσει, το τμηματικό Cash Out, με το οποίο εξαργυρώνει ένα μέρος του κουπονιού του και το αυτόματο Cash Out, που βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία όταν κάνεις είναι πάνω από τον υπολογιστή του και παρακολουθεί τον αγώνα.

Παράλληλα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την λειτουργία του Edit Bet (επεξεργασία στοιχήματος) με την οποία επεξεργάζεται ακόμη και επιλογές που έχει πραγματοποιήσει ήδη σε μόνα δελτία ή είσαι δελτία παρόλι. Αυτό του επιτρέπει να εξαργυρώνει ουσιαστικά κάποιες επιλογές και να τις ξανατοποθετεί στο κουπόνι του με την τρέχουσα απόδοση κάθε φορά. Είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσει κανείς αν δεν το κάνει έμπρακτα, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για μία πολύτιμη λειτουργία, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το live στοίχημα.

Μια τελική άποψη για το live streaming της Bet365: Μεταδόσεις με μεγάλο αριθμό προσφερόμενων αγώνων

Χρησιμοποιώ την υπηρεσία του live streaming κάθε φορά που στοιχηματίζω μέσω της live πλατφόρμας της Bet365. Αυτό σημαίνει σχεδόν καθημερινά. Πέρα από τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας του live και την ποιότητα μετάδοσης του βίντεο, η Bet365 διαθέτει εξαιρετικές αποδόσεις στο live αλλά και στα pre game. O συνδυασμός αυτός είναι φυσικά πολύτιμος και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος της Bet365. Μπορώ να πω πάντως πως προτιμώ να παίζω από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο live και όχι από το κινητό μου τηλέφωνο, παρότι η εφαρμογή της Bet365 είναι καλοφτιαγμένη και λειτουργική. 

Πιστεύω πως η πλατφόρμα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου δίνει περισσότερες δυνατότητες να παρακολουθήσεις καλύτερα την εξέλιξη του αγώνα, τόσο μέσω του live streaming, όσο παράλληλα της καταγραφή των στατιστικών στοιχείων.

Η μεγαλύτερη οθόνη σου προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και καλύτερη εικόνα για την αυξομείωση των στοιχηματικών αποδόσεων. Καταλήγοντας μπορώ να αναφέρω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πλατφόρμα live στοιχήματος της Bet365. Μπορούν σίγουρα να γίνουν κι άλλες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό το κάπως παρωχημένο εικαστικό περιβάλλον, το οποίο έχει γενικότερα η ιστοσελίδα της Bet365.  Όπως λέμε πάντως, εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Πραγματικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά χωρίς υπερβολές. 

Αυτό το άρθρο βασίζεται στην προσωπική εμπειρία των προϊόντων και των υπηρεσιών της bet365

b

Bet365 Live Streaming