Ποιες είναι οι προσφορές εγγραφής* σε στοιχηματικές σελίδες;

Δες εδώ ποιες είναι οι προσφορές εγγραφής που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα και τα διαθέσιμα μπόνους για νέους και παλιούς παίκτες. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προσοχή! Το παρακάτω άρθρο παρουσιάζει διάφορες διαθέσιμες προσφορές για παίκτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Δεν πρόκειται για προσφορές συγκεκριμένης στοιχηματικής σελίδας. Για να δείτε τι προσφέρει η κάθε στοιχηματική σελίδα θα πρέπει να είστε άνω των 21 και να κάνετε την εγγραφή σας σε αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σε στοιχηματικές σελίδες μπορείτε να μεταβείτε εδώ.

Προσφορές εγγραφής* σε στοιχηματικές σελίδες

Νόμιμες Στοιχηματικές ΣελίδεςΜπόνουςΕγγραφή
Πώς κάνω εγγραφή σε στοιχηματικές σελίδες;
Bet365
Bet365 Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν* Bet365 Eγγραφή
Stoiximan
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Stoiximan Εγγραφή>>
Betshop
Betshop App Android
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Betshop Εγγραφή >>
Novibet
Όροι και Προϋποθέσεις Ισχύουν Novibet Εγγραφή >>

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσέφεραν πάντα και συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικές προσφορές* και προγράμματα επιβράβευσης παικτών* σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού από παίκτες. Ο ανταγωνισμός άλλωστε στο διαδίκτυο είναι πολύ έντονος γι’ αυτό και προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες, ώστε να κάνουν πιο δελεαστική την ιστοσελίδα και τα προϊόντα τους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για τις προσφορές στοιχηματικών ιστοσελίδων

Η ελληνική νομοθεσία τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αυστηρή όσον αφορά την προώθηση, ακόμη και την αναφορά συγκεκριμένων προσφορών* από τις ίδιες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, καθώς επίσης και από ιστοσελίδες όπως η δική μας, οι οποίες προσφέρουν πληροφορίες γενικότερα για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Υπό αυτές τις συνθήκες και τα δεδομένα, αδυνατούμε γενικά να αναφέρουμε συγκεκριμένες πληροφορίες και τα διαθέσιμα προγράμματα προσφορών* της κάθε ιστοσελίδας. Μπορούμε όμως να σας ενημερώσουν κάπως πιο γενικά για τα διαφορετικά είδη προγραμμάτων προσφορών* που μπορείτε να βρείτε online, παίζοντας στοίχημα σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα.

Ποια είδη προσφορών* μπορείτε να βρείτε online σε στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων μπορούν να ταξινομηθούν σε διαφορετικές κατηγορίες και είδη. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τις εξής βασικές κατηγορίες:

– Προσφορές καλωσορίσματος* ή προσφορές εγγραφής*:

Όταν κάποιος νέος παίκτης εγγράφεται σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα και πραγματοποιεί την πρώτη κατάθεση χρημάτων του, τότε συνήθως στο λογαριασμό του πιστώνεται ένα επιπλέον ποσό που έχει να κάνει με αυτή την προσφορά*. Συνήθως οι προσφορές καλωσορίσματος* φτάνουν έως ένα συγκεκριμένο ποσοστό και αφορούν κάποιο συγκεκριμένο πάλι χρηματικό ποσό, πχ. προσφορά καλωσορίσματος 100% έως και 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό σημαίνει πως εάν ο παίκτης καταθέσει 100 ευρώ, πότε θα λάβει άλλα 100 ευρώ από τη στοιχηματική ιστοσελίδα. Έτσι λοιπόν θα έχει στη διάθεσή του 200 ευρώ συνολικά για να στοιχηματίσει.

– Επιβράβευση στοιχήματος*

 Πρόκειται ουσιαστικά για κάποιο στοίχημα που μπορεί να πραγματοποιήσει ο παίκτης με ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο το καλύπτει ουσιαστικά η ίδια στοιχηματική ιστοσελίδα. Μπορεί για παράδειγμα να του προσφέρει ένα ποντάρισμα 5 ευρώ σε κάποιον αγώνα του Champions League της επιλογής του, αλλά η προσφορά* αυτή περιορίζεται στο συγκεκριμένο ποσό και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αλλού. 

– Προγράμματα επιβράβευσης*

 Σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες ο παίκτης συγκεντρώνει πόντους ανάλογα με το πόσο συχνά στοιχηματίζει και τι ακριβώς πόσα ποντάρει. Οι πόντοι αυτοί μπορούν κάποια στιγμή να εξαργυρωθούν, είτε σε περιστροφές σε φρουτάκια στο καζίνο, είτε με κάποιες συγκεκριμένες επιβράβευσης στοιχήματος* όπως αναλύθηκε παραπάνω κλπ. Το πόσο συχνά γίνεται η πίστωση και η εξαργύρωση των πόντων και αν αυτοί λήγουν κάποια στιγμή εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα επιβράβευσης* της κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδες.

– Προσφορές κατάθεσης*

 Πέρα από την προσφορά καλωσορίσματος* που συνήθως απαιτεί την κατάθεση χρημάτων, συχνά υπάρχουν και οι λεγόμενες προσφορές κατάθεσης* που λειτουργούν πιο γενικά, πχ. για την πρώτη κατάθεση του κάθε παίκτη κάθε μήνα ή για κατάθεση χρημάτων κάθε Τετάρτη κλπ. Η συγκεκριμένη προσφορά* λειτουργεί όπως περίπου και οι προσφορές καλωσορίσματος*, αλλά δεν ισχύει μόνο για την πρώτη κατάθεση του παίκτη. Μπορεί π.χ. κάποιος να καταθέσει χρήματα με προσφορά κατάθεσης* 50% μέχρι 100 ευρώ, που ουσιαστικά σημαίνει ότι καταθέτοντας 200 ευρώ, λαμβάνει άλλα 100 από τη στοιχηματική εταιρία (το 50% της κατάθεσης) και συνεχίζει να παίζει συνολικά με 300 ευρώ.

– Προσφορές στα παρολί*

 Πέρα από τα μονά αποδεκτά στοιχήματα πολύς κόσμος ασχολείται με τα παρολί, δηλαδή με δελτία που περιλαμβάνουν περισσότερες της μίας επιλογής, που θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες για να κερδίσουν. Αυτό σημαίνει πως όσο πιο πολλοί αγώνες περιλαμβάνονται στο δελτίο τόσο πιο δύσκολο είναι ουσιαστικά από πλευράς πιθανοτήτων να φτάσει κάνεις στην επιτυχία. Η στοιχηματικές ιστοσελίδες συνήθως διαθέτουν προσφορές* που είτε για παράδειγμα επιστρέφουν κάποιο ποσό χρημάτων αν χαθεί μόνο μία επιλογή από το παρολί δελτίο ή προσφέρουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας, που αυξάνονται ανάλογα με τον αριθμό των αγώνων που βάζει κανείς το δελτίο του.

– Προσφορές 0% γκανιότας*

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες παίρνουν την προμήθεια τους από κάθε στοίχημα, από την οποία ουσιαστικά έχουν και το κέρδος τους. Αυτά τα ποσά ουσιαστικά αφαιρούνται από το ύψος των στοιχηματικών αποδόσεων, που μειώνονται αντίστοιχα ποσοστιαία. Σε πολλές περιπτώσεις οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν στοιχηματικές αποδόσεις οι οποίες δεν έχουν μειωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις αυτές είναι μεγαλύτερες από ότι συνήθως και οι στοιχηματικές δεν επιδιώκουν να έχουν κέρδος στις συγκεκριμένες επιλογές μέσω της γκανιότας.

– Προσφορές σε συγκεκριμένα αθλήματα*

 Το κάθε άθλημα είναι διαφορετικό και αυτό επιτρέπει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες να έχουν προσφορές* που ταιριάζουν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Για παράδειγμα κάποιες ιστοσελίδες προσφέρουν επιστροφή πονταρισμάτων όταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου λήξει με σκορ 0-0, κάποιες άλλες φορές πάλι αποφασίζουν να πληρώσουν τα κερδισμένα δελτία στο 85ο λεπτό των ποδοσφαιρικών αγώνων σε περίπτωση που είναι σε εκείνο το σημείο κερδοφόρα (πριν την λήξη δηλαδή του αγώνα) ή στην περίπτωση π.χ. του μπάσκετ μπορεί να γίνει πρόωρη πληρωμή δελτίων εάν η διαφορά του σκορ ξεπεράσει κάποιο επίπεδο πόντων κλπ.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις των προσφορών*

 Οι προσφορές* αποτελούν κίνητρα για να παίξει κανείς περισσότερο και φυσικά έχουν από πίσω κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να καλύψει ο παίκτης, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανάληψη των χρημάτων που έχει λάβει ή των κερδών

. Στην πιο κλασσική περίπτωση ισχύει το “τζιράρισμα” κάποιου συγκεκριμένου ποσού. Για παράδειγμα, σε μία προσφορά κατάθεσης* 100% έως 100 ευρώ, μπορεί να ζητείται από τον παίκτη να στοιχηματίσει το ποσό των χρημάτων που θα λάβει από τη στοιχηματική ιστοσελίδα συν τις καταθέσεις του 10 φορές, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της προσφοράς*.

Αυτό σημαίνει πως αν καταθέσει 100 ευρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να στοιχηματίσει (100+100)*10=2.000 ευρώ συνολικά μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις.

Συνήθως προβλέπεται επίσης κάποιο ελάχιστο όριο απόδοσης στην οποία θα πρέπει να στοιχηματίσει, πχ. σε επιλογές άνω του 1,50, κλπ. Σε άλλες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απαιτείται τζιράρισμα και να μπορεί κανείς να προχωρήσει σε άμεση ανάληψη, εφόσον το στοίχημα του είναι πετυχημένο. Κάθε φορά ο παίκτης οφείλει να διαβάζει πολύ καλά και προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε προσφοράς*. Εκεί αναλύονται πάντα λεπτομερώς όλα όσα θα πρέπει να ξέρει για τη συγκεκριμένη προσφορά που σκοπεύει να λάβει. 

προσφορές εγγραφής 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις